OK TRUCKS, BRAND DEDICATED TO SALES AND MARKETING OF PRE-OWNED VEHICLES CERTIFIED BY IVECO.

2015 marked a turning point for Iveco pre-owned vehicles. A more challenging mission, a reinforced centralized team, a comprehensive offer for end customers.

OK Trucks offers a broad showcase of products for customers interested in a second-hand vehicle that is safe, reliable, guaranteed and certified by Iveco.

Our vehicles undergo a series of checks and inspections. Based on their specific characteristics, such as age, mileage and reprocessing work, the vehicles are divided into three categories –Premium, Comfort and Basic- in order to best meet the needs of the customers.

OK Trucks is present in more than 13 countries. A professional team supports our customers on the choice of the most suitable second-hand truck according to their business application to get the best value for money.

Our offer includes additional services, such a warranty valid in all Europe, mobility services and leasing and financing solutions.

OK Trucks, a full range offer of pre-owned vehicles reliable through time.


Download Brochure

Kuukausittaiset tarjoukset

Käsittelijä

Ota meihin yhteyttä

Tilaa uutiskirje

Vastaa kaikkiin seuraavaan lausuntoon

Olen lukenut tietosuojailmoituksen ja hyväksyn alla kuvatut käyttötarkoitukset ja prosessit:

MARKKINOINTITOIMENPITEET - , että IVECO FINLAND OY -yritys käsittelee tietojani paperimuodossa, automaattisilla tai sähköisillä välineillä, mukaan lukien posti tai sähköposti, puhelin (esim. automaattiset puhelut, tekstiviestit, multimediaviestit, faksilähetykset) ja kaikki muut välineet (esim. verkkosivustot, mobiilisovellukset), kun tarkoituksena on kaupallisten viestien ja uutiskirjeiden lähettäminen sekä tuotteiden ja palveluiden mainostaminen, kuten tietosuojailmoituksen osiossa 2 (iii) on ilmoitettu:

MARKKINOIVAT KOLMANNET OSAPUOLET - , että tietoni lähetetään IVECO FINLAND OY:n tytäryhtiöille ja CNH Industrial Groupin kumppaneille sekä valtuutetuille jälleenmyyjille, ja että tietojani jaetaan tai käsitellään, kun tarkoituksena kaupallisten viestien ja uutiskirjeiden lähettäminen sekä tuotteiden ja palveluiden mainostaminen, kuten tietosuojailmoituksen osiossa 2 (iv) on ilmoitettu: