OK TRUCKS ON IVECON SERTIFIOIMIEN KÄYTETTYJEN AJONEUVOJEN MYYNTIIN JA MARKKINOINTIIN OMISTAUTUNUT BRÄNDI.

PERUSTEELLINEN TARKASTUS - YTIMEEN ASTI

Ajoneuvoillemme tehdään joukko testejä ja tarkastuksia tietyn menettelyn mukaisesti ennen kuin ne saatetaan markkinoille. Joten vaikka ajoneuvomme ovatkin käytettyjä, asiakkaamme voivat olla varmoja siitä, että he saavat ajoneuvoja, jotka eivät ole vain luotettavia, vaan myös täydellisessä kunnossa.

PREMIUM, COMFORT TAI STANDARD - PALVELEMME KAIKKIA TARPEITA

Jokaisella asiakkaalla on erilaiset vaatimukset - myös hinnan ja ajoneuvon valmistelun suhteen. Ajoneuvot on jaettu niiden ominaisuuksien, kuten iän, ajokilometrien ja kunnostustöiden perusteella kolmeen luokkaan - PREMIUM, COMFORT ja STANDARD - jotta ne vastaisivat parhaiten asiakkaiden tarpeisiin.

VANHASTA UUDEKSI

Käytämme kaikissa ajoneuvojen korjauksissa vain IVECOn alkuperäisiä osia ja komponentteja. Näin varmistetaan, että ajoneuvo on hyvin varusteltu lähtemään seuraavaan tehtäväänsä uuden omistajansa kanssa.

SAMAT EDUT KUIN UUDELLE AJONEUVOLLE

Tarjontamme sisältää lisäpalveluita, kuten koko Euroopassa voimassa olevia takuupaketteja, liikkuvuuspalveluita, leasing- ja rahoitusratkaisuja. Ammattitaitoinen tiimi auttaa asiakkaitamme valitsemaan sopivimman käytetyn ajoneuvon heidän liiketoimintansa tarpeiden mukaan, jotta he saavat parhaan vastineen rahalle.

KOKO TARINA

OK TRUCKS toimii yli 20 maassa. Ammattitaitoinen tiimi auttaa asiakkaitamme valitsemaan sopivimman käytetyn kuorma-auton heidän liiketoimintansa tarpeiden mukaan, jotta he saavat parhaan vastineen rahalle. Ja jos ajoneuvossasi on ongelmia, 24 tunnin maksuton palvelunumeromme on käytettävissäsi. Lisäksi kaikki IVECO-korjaamot tarjoavat nopeaa ja helppoa apua. Näin jokainen asiakas löytää helposti asiantuntevan yhteyshenkilön lähistöltä riippumatta siitä, missä hän on

OK TRUCKS, täydellinen valikoima luotettavia käytettyjä ajoneuvoja.

Tilaa uutiskirje

Ilmoita sähköpostilla OK Trucksin tarjouksista ja uutisista

Kiitos rekisteröitymisestäsi OK Trucks verkkosivuille.
Saat pian uutiskirjeen missä on erikoistarjouksia ja lisätietoja.
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen tai ota yhteyttä tukeen.

Vastaa kaikkiin seuraavaan lausuntoon

Olen lukenut tietosuojailmoituksen ja hyväksyn alla kuvatut käyttötarkoitukset ja prosessit:

MARKKINOINTITOIMENPITEET - , että IVECO FINLAND OY -yritys käsittelee tietojani paperimuodossa, automaattisilla tai sähköisillä välineillä, mukaan lukien posti tai sähköposti, puhelin (esim. automaattiset puhelut, tekstiviestit, multimediaviestit, faksilähetykset) ja kaikki muut välineet (esim. verkkosivustot, mobiilisovellukset), kun tarkoituksena on kaupallisten viestien ja uutiskirjeiden lähettäminen sekä tuotteiden ja palveluiden mainostaminen, kuten tietosuojailmoituksen osiossa 2 (iii) on ilmoitettu:

MARKKINOIVAT KOLMANNET OSAPUOLET - , että tietoni lähetetään IVECO FINLAND OY:n tytäryhtiöille ja CNH Industrial Groupin kumppaneille sekä valtuutetuille jälleenmyyjille, ja että tietojani jaetaan tai käsitellään, kun tarkoituksena kaupallisten viestien ja uutiskirjeiden lähettäminen sekä tuotteiden ja palveluiden mainostaminen, kuten tietosuojailmoituksen osiossa 2 (iv) on ilmoitettu: